Ko je v vašem domu savna, potem si jo lahko privoščite vsak dan

Moja želja je že nekaj časa bila, da bi savna bila pri nas doma in da ne bi bilo potrebno hoditi v savna prostore nekam drugam. Sprva sem o tem samo sanjala, potem pa sem se enkrat le opogumila in pozanimala, koliko to stane. 

Presenečenje! Savna na domu sploh ni več tako draga, kot pa je bila, saj meni se je tako zdelo.

Kako sem bila tisti dan srečna, ker sem vedela, da ne bo minilo veliko časa, ko bom jaz imela savno doma. Prav nič nisem vprašala za nasvet svojega fanta, ker itak nima časa in bi rekel, da naj naredim tako, kot meni paše. Ker je to bil moj strošek, ga tudi spraševala nisem. 

Določila sem prostor, kjer bi savna lahko bila in tako poklicala podjetje, da se vse dogovorim. Prej sem se seveda pozanimala, katera savna je dobra, ker nisem želela ene slabe savne, na trgu pa jih je kar nekaj takih. 

Čez en mesec sem dobila svojo savno. Kako sme bila jaz srečna, tako kot majhen otrok, ko dobi igračo ali pa še bolj. Komaj sem čakala, da delavci odidejo, da jo izprobam. Seveda sem jo in moja savna je bila fantastična. 

Pravzaprav sem hotela to deliti z mojim možem, po drugi strani pa sem si želela, da bi to bila samo moja savna in da nihče ne bi imel želje po njej. Ne vem, zakaj, verjetno pa sem bila osredotočena na potenje in čiščenje, ki bi itak padlo name. Moj mož ne bi pospravil in očistil za seboj, tako kot to naredim jaz, zato naj bo savna le moj prostor.

Seveda je mož tudi šel v savno, a samo enkrat, ker se mu enostavno ne da. Super! Savna je samo moja in naj tako tudi ostane, ker jaz pa neizmerno uživam, ko se prepustim sproščanju v njej.