Zakaj se video produkcija tako zelo splača

Verjetno ste kot lastnik podjetja že neštetokrat razmišljali o tem, kako bi bilo vaše poslovanje oziroma prodaja izdelkov ter storitev še boljše, še uspešnejše. Vam je kdaj na misel prišla video produkcija? Veste, kakšna vrsta storitve je to in kdo vse vam jo lahko ponudi? Veste, kaj je končni rezultat?

Zakaj se video produkcija tako zelo splača

S pomočjo video produkcije boste na svoji spletni strani, seveda če jo že imate, lahko uporabljali video. Dejstvo pa je, da imajo takšna podjetja kar 41 % več obiska v primerjavi s podjetji, ki videa na svoji spletni strani ne uporabljajo oziroma ga ne nudijo.

Seveda video produkcija in njen rezultat – video – lahko ponudita še druge številne koristi. Raziskave so na primer pokazale tudi to, da si obiskovalci spletne strani kar 95 % sporočila v obliki videa dobro zapomnijo, v besedilni obliki pa 10 %.

 

Za učinkovito povečevane nakupnega namena

Dejstvo je tudi to, da video produkcija, z njo pa nastali video zelo povečujeta nakupni namen. 64 % naročnikov bo po vsej verjetnosti kupilo izdelek na spletni strani, če si je o njem predhodno ogledalo video.

Gibanje zagotovo privlači naše poglede. Posledično gibanje slike v videu naravno privlači pozornost prav vsakega obiskovalca vaše spletne strani. Tudi zato je video produkcija tako dobrodošla storitev za prav vsako podjetje.

 

Večja vključenost ter vizualni marketing

Ste vedeli, da imajo videi kar 1200 % več deljenj v primerjavi s slikami ter pisanim besedilom skupaj? Verjetno ne, zato video produkcija še ni vključena v vaš način poslovanja.

Naj izpostavimo še, da kar 70 % naših podjetij pa tudi podjetij v svetu vlaga v vsebinski marketing, ki vsebuje izjemno bogate vizualne vsebine. To pomeni, da je vaša konkurenca lahko precej pred vami. Skrajni čas je, da se povežete s podjetji, ki vam omogočajo storitev video produkcija. Z njimi lahko posnamete vrhunski video o svojem podjetju, na katerega boste zagotovo izjemno ponosni.