Kuhinje v otroških trgovinah

Otroške trgovine, ko imamo otroke, so skoraj najbolj obiskane kar veliko let. Sedaj je odvisno, ali imamo hčerko ali sina. Seveda pridejo za hčerko recimo v poštev kuhinje, punčke, barbike in za fante različni modeli avtomobilov in orodij. To je splošno gledano tako, trgovine z igračami pa premorejo še ogromno igrač z katerimi se otroci še kako radi igrajo.

Pri nas imamo kar dve hčerki in ni nam bilo nikoli težko kupovati igrač, saj smo vedeli, da se bodo z njimi igrale obe. Starejša hčerka si je zaželela ene lepe kuhinje in misija se je začela. Moramo vedeti, da danes obstajajo že modeli kuhinj za otroke tako dodelani, da se je resnično prav užitek igrati. Ker pa pač hčerkice posnemajo mamice, si kuhinje hitro zaželijo. Lahko jim naredimo sami, ampak vsekakor ne bo takšen užitek, kot če gremo v nakup ene lepe dodelane kuhinje. Kot sem rekla, nam ni bilo težko, ker smo vedeli, da se bosta igrale obe. Hitro smo našli idealno za naše hčerke, ker je ponudba velika. Lahko smo izbirali med velikostmi, barvami, lahko smo izbirali, da lahko kupimo vse v kompletu in tako je tudi bilo. Seveda nismo mogli mimo razstavljene otroške kuhinje z vsemi pripomočki za kuhanje. Prav to smo izbrali.

Že sam prihod domov je bil dolg, saj sva želela naše princeske čimprej razveseliti. Kot da bi vedele, so obe priletele na vrata in že videle škatlo kuhinje. Veselja ni bilo konec. Skupaj smo takoj šli v sestavljanje kuhinje in na koncu sta tata in mama uživala ob prvi zasluženi kavici, ki sta jo skuhali njihovi hčerki. Še danes, pa je že tri leta od tega, te kuhinje nismo pospravili, ker se naše princeske še vedno z veseljem igrata, pa čeprav je ena že v šoli. In prav lepo je videti otroka, kako kreativno ustvarja in se druži z svojo sestrico.