Ko so ploščice za kopalnico tako vrhunske

Ko so ploščice za kopalnico tako vrhunske

Sedaj, ko imamo nove ploščice za kopalnico, se prav nič ne vidi, če so tla umazana. Namenoma sem izbrala takšne, da niso enakomerne barve, da se ne vidi. Vseeno je to kopalnica, kjer se voda zelo veliko uporablja in hitro se lahko poznajo lise. Prej smo imeli bele ploščice in se je vsaka najmanjša lisa takoj poznalo. Ker imam rada lepo kopalnico, so se ploščice za kopalnico morale redno pomivati. To je bilo najmanj enkrat na teden. Na srečo je kopalnica majhna in sem se navadila, da sem to naredile v petih minutah, ampak vseeno sem se po več letih tega enostavno naveličala. 

Kopalnica je bila tudi že stara in res je bil že potrebna temeljita obnova, Ne le zaradi videza, temveč tudi zato, ker je bilo treba obnoviti vodovod. Seveda smo se odločili, da bomo naredili celostno prenovo kopalnice, ker je bilo to edino smiselno. Ko sem izbirala ploščice za kopalnico, nisem imela veliko dela, ker sem našla takoj takšne, ki so mi bile všeč. Še dobro, ker sem res mislila, da bom za to potrebovala dlje časa. Ampak na srečo sem imela v mislih sliko, kako si želim, da bi cela kopalnica bila videti in, ko sem prišla v kopalnico salon sem že od daleč videla ploščice za kopalnico, ki so bile točno take. Tako sem bila vesela, ker smo potem lahko zelo hitro izbrali še ostale elemente. Mislim, da celi v nekaj dneh. 

Kopalnica je prenovljena dober mesec in vedno bolj opažam, da smo vse izbrali tako dobro, kot si niti nismo predstavljali na začetku. Pa naj še kdo reče, da so prenove vedno zakomplicirane. Imam veliko znancev, ki so vedno tarnali, ko so kaj prenavljali, saj so imeli nešteto režav. Mi jih pri prenovi kopalnice in pri zbiranju, katere ploščice za kopalnico bomo imeli, nismo imeli prav nič.