Kava Lavazza in moja jutra v kopalnici

Vsak človek ima nekatere navade, eni takšne drugi drugačne, glavno je, da so nam te navade pri srcu in nam mogoče naredijo dan lepši, moja navada je ličenje zjutraj v kopalnici z Lavazza kavo.

Sploh si ne predstavljam jutra brez kave. To izgleda nekako takole. Zjutraj ko odprem oči, se po navadi raztegnem, preden se sploh vstanem in potem potrebujem še kakšnih 15 min da pridem k sebi. Na kar je na vrsti umivanje in ličenje, pred tem, pa si naredim mojo Lavazza kavo. Ko je ta pripravljena si jo lepo odnesem v kopalnico, kjer imam določeno poličko za njo in potem se začnem pripravljati za dan, ki je pred mano. Prvo se grem obleči v spalnico, na kar pridem v kopalnico, si prižgem radio in srknem prve požirke moje Lavazza kave. 

Na kar se ličenje lahko začne. Resnično uživam v tem ritualu, da ko se ličim poslušam muziko in zraven srkam kavo, tega sem se tako navadila, da enostavno ne mine niti en dan, da bi na kavo in muziko v kopalnici pozabila. Tudi če se mi mudi ali sem zaspala, vedno imam čas, da je Lavazza kava v kopalnici in muzika prižgana, pa če tudi za 5 minut, ki so mi ostale.

Mojemu možu je prvo bila moja navada z Lavazza kavo malo čudna, sedaj pa bi se še on čudil, da je z menoj nekaj narobe, če tega ne bi več počela, tako da že vsi vedo, kako se začne moj dan. Najbolj se mi nasmeji zjutraj, ko on pripravi kavo in nama jo postreže za mizo v kuhinji, da bi jo spila skupaj, jaz pa postanem vsa živčna, ker si Lavazza kavo želim odnesti v kopalnico. TO mi naredi bolj za hec, kot za res, ker ve, da jo z njim ne bom spila. Tako si me včasih zjutraj pošteno privošči in mi povzroča slabo vest, čeprav oba veva kako in kaj.